Japan - Of Politeness & Offbeat Hokkaido
10 Picturesque Hotels That Will Make You Go Weak in The Knees
How to Explore Massive Mount Fuji without Hiking
Japan’s Tiny Travel Tales: Arigato (Thank you) Japan
Tateyama-Kurobe Alpine route: Japan's most spectacular hike!
Japan Alps: The Snow-Corridor
Japan – Hell ya!!
Shibuya-109F Shinkansen Fifth Base Station-Mount Fuji Friends Shinjuku Goyen Garden Shinjuku Goyen Garden Lake Ashi Tea Shrine at the top -Hakone Ropeway View from 5th Base Station View From Park Hyatt Bamboo Grooves Beddings Wishing well-Ginkauji Ginkauji Fushima Inari Shrine Thousands of Torri Japanese Traditional Room KinaKauji Mount Fuji Mount Fuji Nanzenji To wash hands outside the shrines That's the title of the document we girls created while planning our girls trip....
A 10 day backpacking trip to Japan for an Indian traveler
Yunessun · Hakone Tozan Railway to Gora (35+ min) 10:30-11:10am · Hakone Tozan Cablecar to Sounzan (10 min) 11:10-11:20am · Hakone Ropeway from Sounzan to Owakudani (10min) 11:20-11:30am · Visit the Great Boiling Valley (1.5hr at most; extra time in case of missed trains) 11:30am-1pm · Hakone Ropeway to Togendai (20min) 1-1:20pm · Cruise at Lake Ashi to Hakone-machi (30 min) 1:20-1:50pm · Walk or continue cruise to Moto-Hakone (25 min) 1:50-2:15pm · Visit Hakone Shrine (may skip this if required) 2:15-3pm · Walk a section of the Old Tokaido and catch a bus from the Amazake Chaya or Hatajuku back to Yumoto (by bus line K)....
Day Trip to Mt Hakone
Check the Cruise timetable and board the Cruise ship either from Hakone Machi or Motohakone ko pier (preferebally the 1st pier) Lake Ashi Cruise View from the Lake Ashi Cruise-the glorious landscape Togendai Ko to Owakudani by ropeway- On reaching Togendai we directly took the ropeway to Owakudani....