7. P.C. Den lilla rummets extrema

Tripoto
24th May 2016

Visa sitt svar när de öppnar sitt eget specialutrymme i den nya regionen. Detta kan vara en av de viktigaste grundläggande uppgifter som ett barn uppfyller i sitt liv. Tänk på att göra toner av bilder FLYTTFIRMA STOCKHOLM .

Dra ut sitt rum orört under vilken tid du än kan. Detta kan förmedla mycket allvarlig oro för barnet eftersom hans post av isolering kommer att fortsätta att vara vanligt tills resten existerar från allt annat. Gör en punkt för att stapla ditt lilla barns fält (er) kvar inom utvisningsbilen.

Längs dessa linjer kommer de att flyga ut först i det nya området. Barnets rum är nödvändig vid lossning, så gör det leva på den oskiljbara dagen du kursar. Det nyfödda barnet kommer att möta extra bekvämt vid off-chansen att han närmar sig sina fördelar när det är möjligt.

8. Gör den nya lokala doften bekant för ditt lilla barn

Det finns en riktigt angelägen "hack" för att få ditt lilla barn att känna det fräscha ut ur det nya plasthuset som är FLYTTFIRMA STOCKHOLM välutrustad. Börja förbättra lukten av din antika region en halv månad förbi passet. Lavendel, tall eller citrus, välj vad ungen tycker om att charma.

Se till att de blir vana vid lukten. Vid den tiden, när du passerar, använd en liknande doft för din nya bostad. Lukten hjälper honom att komma ihåg ditt gamla hem och kommer att bädda in en känslomässig välbefinnande. Detta kan underlätta för honom att bekanta sig med hans nya hushåll. En förmedlad belöning är att din region för det mesta luktar utmärkt.

Nio. Console barnet ingenting går att förbises vid någon fas i att bli av med

Stressa hur din lilla inte förlorade något samtidigt som han rörde sig. Större delen av hans leksaker kunde tas, den största delen av hans mest älskade behållare, kommer större delen av hans isbröstritningar att hitta sitt distrikt i det nya levande arrangemanget.

Ta hans mest extrema välskötta tillhörighet längs kanten av dig i bilen för att bode väl mer avslappnad. Låt honom bevittna FLYTTFIRMA STOCKHOLM  hur varje leksak pressas i sin exceptionella låda.

Försök att inte tillåta osäkerhet i det lilla barnet att rörliga hem kommer att leda till en oöppnad olycka.

10. Tillåt den lilla att säga farväl till årgångssetet

På den senaste dagen före passet, gå med din bebis på ett kort avskedsmötta ​​genom alla rum. Detta kan låta doltiskt och tidsinriktat för dig, men det kan innebära bounty på din lilla.

Det kommer att ge honom en öppen dörr för en slutsats och kommer att göra hela rörelsen mjukare för honom. Detta var verkligen hela sin värld fram till denna punkt. Det kan lugna dig också, FLYTTFIRMA STOCKHOLM i grunden om du har spenderat en hel del minuter där.

11. Undersök nya satsningsområden när det är lämpligt

Baby swinging

Att hitta nya roliga zoner att spela kommer att med stor hjälp hjälpa ditt lilla nyfödda barn att förändra. Energisera honom genom att demonstrera till honom alla parker och lekplatser som ligger intill ditt nya hem. Går nya områden, samlar nya kompisar - detta kommer att få barnet att få det nya distriktet snabbare och han kommer att uppskatta glädjen i. Du är troligen utarmad på utbytesdagen, men överväga att starta den här aktiviteten från och med dagen.

Ungdomar anpassar sig effektivt till förändringar. Du borde inte ha en översta mått av problem medan du byter hus med en bebis. Håll dem bara tysta och var där för dem. Allt de behöver vid den tiden är kärlek och empati (och middagar då och då). Att flytta med mer erfarna barn är den verkliga stressen. I huvudsak ta efter råd och kom ihåg att ta pauser medan du trycker på. Eller å andra sidan högre i vilket fall som helst, varför heter vi inte? Vi kan slåss med allt.

Be the first one to comment