Avancerade Link byggteknik

Tripoto
23rd May 2016

Om du frågar mig om objektet kärna som behövs för att rangordna en webbplats, skulle jag rekommendera länk byggnad. Sökmotoroptimering (SEO) är nu en behärska spelet backlinks. Om du spelar smart, då vinner du högre ranking. Om inte Google kommer att använda dess senaste algoritm uppdatering att slap du hårt Sökmotoroptimering  med sanktioner och kastar du bort av inledande SERP (sökmotor resultatsida).

Under de senaste fem åren, har Google lanserat Panda, pingvin, Hummingbird, duva, pirat och andra uppdateringar för att upprätta bättre sökning ranking fri från skräpsidor. Som ett resultat, Google har slutat traditionella länk byggnad taktik som bookmarking, kataloger och artikel inlagor döda i sina spår, men kvalitet bakåtlänkar är fortfarande en viktig faktor för sökmotorerna.

Kvalitet bakåtlänkar = relevans, förtroende + auktoritativa hemsida

Länk byggnad kan drastiskt förbättra din webbplats ranking med bara formeln ovan. Om du gör länkar till relevanta webbplatser med bra förtroende, värde och myndigheten, Sökmotoroptimering  kommer att länken epic! Först, låt oss titta på varje bit i detta pussel att hjälpa dig att bättre förstå kvalitet bakåtlänkar.

Relevans

Relevans

Källa: Beräkna marknadsföring

Som namnet antyder, bör dina länkar komma från relevanta webbplatser. Vem länkar till dig och oavsett var du skapa länkar till bör alltid vara relevanta för din nisch industri. Till exempel om du kör en reseblogg, ska då du skapa länkar till reserelaterade webbplatser bara. Det är viktigt att du gör länkar och ta notis om där du länkar besökare för en ranking boost. Naturligtvis vill du din web företag att överleva och frodas, så göra säker din skapade länkar till andra relevanta resurser.

Förtroende

När du litar på någon, kommer så du vara bekväm att göra något för dem även när du är ögonbindel. Mänskligt liv är beroende av förtroende, och ärligt talat så gör Google. Snarare än att fokusera helt på att skapa miljontals länkar, hitta sätt att vinna förtroende. Jag rekommenderar att du gör detta genom att regelbundet skapa episka innehåll på din webbplats för att uppnå en nivå av förtroende från anhängare eller klienter. Du kan även:

• Länk till webbplatser från .gov, .edu och .org • resurs länkar från hög-myndigheten webbplatser • skapa länkar till hemsidor med fakta och resurser

Förtroende

Även om jag vet att det inte är lätt att få dessa länkar, hjälper trycka ut killer innehåll in i World Wide Web dig att dramatiskt. När folk börjar kommer din väg, kommer de prisar dig med dessa kvalitet bakåtlänkar. Detta är viktigt eftersom senaste Google forskning visar att snart webbrankning kommer att värdera lita mer än någon annan SEO faktor!

Auktoritativa hemsida

Larry Page och Sergey Brin, Googles grundare, först föreslog begreppet sidrankning för att avgöra en webbplats länkpopularitet. Auktoritativa webbplatser är de som har skapat en hög kvalitet länk profil och få bakåtlänkar genom webbsidor snarare än bara en URL. Wikipedia är en av de bästa exemplen på auktoritativa webbplatser. Andra auktoritativa webbplatser inkluderar CNN för nyheter, ESPN sport uppdateringar, CDC för hälsa fakta etc.

Om ditt mål är att börja bygga en myndighet, sedan börja fokusera på publicering av innehåll som andra inte redan har delat men vill lära dig. Gör dina inlägg unik med fakta och siffror som ger mervärde till ditt innehåll. Här hittar du snart att länkar från auktoritativa webbplatser kommer att sippra in och öka din totala länk profil.

11 avancerade Link byggteknik

Nu när du är mer insatt i bakåtlänkar, måste du lära dig några av de senaste och bästa taktik för att få dessa länkar. Jag har kallat det avancerade link byggteknik eftersom följande traditionellt kända endast till SEO guruer. Nedan ger jag dig insider scoop om hur att öka webbplatsens värde och utveckla kvalitet bakåtlänkar du söker.

Bruten länk byggnad

Bruten länk byggnad

När du hjälper andra, sedan är de mer benägna att återgälda tjänsten. Det är i grunden konceptet bakom begreppet bruten länk byggnad. Denna teknik innebär att hitta sidor med brutna länkar till ditt företag på Google via sökord-relaterade rättmätiga frågor. Sedan kör du gratis bruten länk Brocket plug-in för att upptäcka alla 404 brutna länkar på respektive sidor. När du hittar dessa brutna länkar, kan du skapa episka innehåll som kan användas för att ersätta det och maila webmaster med changeup begäran.

Resurs länkar

Resurser är de vanligaste Internet-platser som människor söker att lära sig eller kontrollera fakta på något. Du måste skapa en resurs av en nisch ämne som gör att du helt annorlunda på webben. Till exempel, om du är en SEO-expert i länken utvärdering, skulle du göra resurser full av länk utvärderingstekniker, verktyg, how-to guider och fallstudier. Nästa, du behöver uppsökande dina resurser för människor att dela på sina egna webbplatser. När människor börjar se dina exemplariskt resurser, kommer de börja ge dig bakåtlänkar.

Skyskrapa teknik

Med hjälp av skyskrapa tekniken är värt att nämna här att

Be the first one to comment