Flickans badrum Decorating Idéer

Tripoto

Samla flickors badrum decorating idéer, och redo att skapa en rolig och funktionell flickans badrum i ditt hem. Om du lägger till eller uppgraderar ett badrum som ska användas av unga flickor, kommer du vill utforska utbudet av flickornas badrum inredningsidéer. Från barnvänliga dekorationer till funky, funktionell förvaring har du en uppsjö av element för att skapa ett barns badrum utrymme som är lika kul som det är attraktivt.

målarnastockholm

När du bedömningen av dekorationer för en tjejs badrum, är färgen nästan alltid en av de viktigaste faktorerna att tänka på. Könsspecifika badrum design brukade ha specifika färger som var bara om obligatoriska — blues för pojkar, rosa för tjejer, till exempel — men dessa gamla regler gäller inte mycket längre.

Regnbågen kommer att vara till hands som du tycker om färger att använda i din flickas badrum, med de val som du gör lika sannolikt att definieras av vilka färger föredrar flickorna i fråga som av vilka som är lämpliga för flickor eller pojkar. I allmänhet använda utrymmen avsedda för av barn ofta har djärva färger i sin design. Dyker för röd, gul, blå och grön är vanliga, även om det är inte alls ovanligt att funkier neons eller mjukare nyanser av blått, rosa och grönt ska visas.

Åldersintervallet för de flickor som kommer att använda utrymmet kan ha en betydande påverkan samt — badrum avsedd att användas av små barn ofta fokusera på ljusa och fet primära färger, medan de för äldre barn kan vara mer subtil och även elegant i deras förhållningssätt till färg sc heme. Dessutom, om flickan eller tjejer som använder badrummet mest har en favoritfärg eller färger, kan du vill införliva de in i designen.

Lagring kommer att vara en särskilt viktig funktion i alla badrum avsedd att användas av barn. Sedan barnen kan ofta kämpar med att hålla sina utrymmen tidy, organisationsfunktioner i flickornas badrum vara mycket hjälpsamt. Badprodukter och tillbehör kan lagras i burkar, lådor eller på rack på baksidan av skåp, hjälper till att skapa ett utrymme som inte är överfullt med objekt som har lämnat ut eller, ännu värre, förlorade.

På tal om tillbehör, små badrum objekt, samt sängkläder och väggbeklädnader, kan vara ett bra komplement till någon unge 's badrum och ge en möjlighet att uttrycka vissa stil och personlighet. Barnvänliga tecken och teman framhäva sängkläder, tapeter och bad tillbehör finns på många hem varor återförsäljare. Handdukar och duschdraperier, exempelvis är allmänt tillgängliga i fetstil, underhållande design bara för barn — under vattnet och djurlivet teman, märkesvaror tecken och flora och fauna av alla typer finns tillgängliga för att skapa ett roligt och visuellt intressant badrum utrymme . Tapeter är också allmänt tillgänglig med favorit kid karaktärer, sport och natur teman och funky mönster kan fungera bra i alla flickans badrum. Slutligen, överväga att lägga till en personlig touch genom att införliva familj foton till designen som väggdekorationer, eller inramning några av barnets eller barnens konstverk och visa det också.

Möbler i flickor badrum spänner över ett brett spektrum av stilar, men många föräldrar välja slitstarka, hållbara material för möbler i barnens utrymmen — plast stolar och bänkar i livfulla färger är särskilt populära (och mycket lättare att rengöra än, säg, deras trä stoppade motsvarigheter).

Be the first one to comment