Hålla djur och insekter borta från utemöbler

Tripoto

När du har förvärvat det perfekta setet för dig, är de sista sakerna du vill djur och insekter som förstör dina utemöbler. Det finns ett par lösningar till att hålla dessa irriterande djur och buggar bort dina utemöbler. Om du vill veta mer detaljer se trappstadning Stockholm.

Buggar vara borta

Flugor som surrar runt ditt huvud kan distractingly avbryta spendera lite avkopplande tid på din uteplats och myggen bita din hud. Ett effektivt sätt att hålla dessa irriterande buggar bort är att köpa en zip upp skärmen för att placera runt din uteplats set. Du kan köpa dessa i nästan alla butiker som säljer uteplats möbler och föremål för bakgård. Dessa nät kommer i olika färger, former och storlekar för att passa din smak och dina behov.

Några nät fäst med band medan andra zip shut. Dessa nät kan du och ditt företag att glädja dina utemöbler och vackra vädret utan hassle av herrelösa djur och irriterande insekter. Om du skulle hellre en netto som täcker din hela varvet istället för endast en liten del, är dessa också tillgängliga. Om ett nät är lite för dyrt för dig kunde sedan du bara spraya dig själv och möblerna ner med bug spray men kom ihåg att bugg sprayer kan orsaka skada på djur.

Hålla katter borta

Dessa irriterande djur är särskilt dåligt för att göra sig en trevlig bekväm säng på din möbler dynor. Den katthår kvar kan vara illaluktande och smutsiga. Detta hjälper inte med att hålla din uteplats möbler ren och ser sitt bästa. Sällskapsdjur lagren kommer vanligtvis fortsätta humana hålla sig borta från sprayer som kommer att hålla katterna bort säkert så de inte får ont på något sätt. Katter kan inte stå lukten av dessa sprayer och kommer att se till att vända sig bort när de får tillräckligt nära för att lukta på den.

Om du inte vill använda sprayer kanske då du vill prova ett bra hem botemedel. Katter hatar aluminiumfolie placera så bara lite på dina kuddar att hålla dem borta. Blåsigare dagar, kanske du vill tynga folien med en tung post som inte kommer att blåsa bort.

Tar dina möbler i på natten är ett definitivt sätt att se till att katter bo av möblerna. Detta är ett effektivt sätt att hålla irriterande djur bort, är det en hel del arbete och typ av en smärta så en uteplats cover kan vara ett bättre alternativ.

Be the first one to comment