Idealisera ditt ansikte takt

Tripoto
30th Oct 2016

Med tanke på att ett liknande gammalt utvecklingsväg från "gör jag det här lämpligt?" Excellence nybörjare till "kan vara en vlogger" make-up mästare innehåller bounty trial-and-goofs, vi ANSIKTSBEHANDLING STOCKHOLM sparar dig tid och ansträngning med

guiden att fråga kosmetika och hud experter utan en ögonblick fördröjning runt sina bästa porer och hud och magnifika Alternativa rutter. Oavsett om du försöker omforma din makeup-nöje, spara tidigt på huden, eller skaffa dig en jaloque glans hos hushålle ANSIKTSBEHANDLING STOCKHOLM t - upptäck 40 befintliga privilegierade insikter och rutiner för att förbättra din normala och mindre krävande, ANSIKTSBEHANDLING STOCKHOLM underifrån.

Idealisera ditt ansikte takt

Getty

1. För att sopa upp olja och uppfriskande smink, torka noga ditt ansikte med toner, på den tiden klappa med en vävnad, säger Eva Scrivo, kosmetikhantverkare och innehavare av den eponymous New York City Salon. Komplett med städning av fritt pulver.

2. För en frontlinje gå upp mot strålande porer och hud, försök pärlorad mörkröd sand solskenor på lock och kinder. Med en blek matt mun kommer du att se skaka deltagande cool (och inte särskilt disco). Kombinera röda omslag med en hemvuxen, nedtonad konfrontation.

Tre. Det bästa sättet att göra sminkbyte är att välja den kapacitet du får komplimangerad på bästa, och spela upp den med en skuggning, det är verkligen det motsatta som du vanligtvis bär. Som neutrals? Gå till skuggning. Gilla skuggning? Förnya jordtoner.

4. Ändra till att markera i stället för att skugga ihålar i ditt ansikte. Utnyttjandet av blekare toner, eskalera under ANSIKTSBEHANDLING STOCKHOLM pannan för en liten hiss och städa en tändare spolas nära kinnbenet till fulla kinder.

5. För att skydda ögonskugga från rynkor (med undantag av att du kommer att få ett skrynkligt utseende), torka ut som bountyolja som möjligt ur dina skydd. Använd en klockskuggbas eller klämd pulver innan du gör användning av tipp. Looser, mer fina skuggor ANSIKTSBEHANDLING STOCKHOLM  är överst på raden.

Hålla cara delevingne-esque tempel

Getty

1. Exuberant tweezing kan leda förtorkade pannor och avtäckta lappar, där håret som bäst utvecklas returneras oförutsägbart. Använd en proteinspikad pannagel för att förstärka ljudblåsning och tempelfyllare för att färgas i olyckliga situationsregioner.

2. Avsluta pannor på flertalet av landningsbanorna och är den färskaste designen lämplig vid denna tidpunkt. Håll upp pinniga pannor som ser renade ut med en smidig ren tempelgel. Tryck på högerkäften på dubbeln under panna benet - du kommer att få en snabb ögonlyftpåverkan!

3. Spalten mellan dina ögonbryn ska ANSIKTSBEHANDLING STOCKHOLM vara oskiljbar för ögonens bredd och börja där de stämmer utmed dina näsborrar. Titta på vår totala tempelmanual från glamsquad master kelli bartlett som passar här, från ANSIKTSBEHANDLING STOCKHOLM formning till kollision och trimning.

Förklädnad av porer och hudfel som en mästare

Getty

Business - fortsätt att läsa under

1. Concealer är den bästa delen av kampen när det gäller att lösa fläckar. För att perfekta ditt utseende (oavsett hudton), försök läppstift i en varm mörkröd. "Det upptar sig av brister och olika fläckar", säger sminkhantverkare morgon schick.

2. Vill du ha utseende runt vilade medan ANSIKTSBEHANDLING STOCKHOLM du inte är? Undvik att heapa på drömmen. Använd en tonad lotion som en ersättning, tittad med en beigeögonpenna - det balanserar eventuell rodnad runt ögonen.

3. Stora porer är följaktligen av saker som ärftliga egenskaper och ålder. Behöver du terapeuter dem? Gå till en hudläkare eller ett spa för att få microdermabrasion botemedel, en ANSIKTSBEHANDLING STOCKHOLM sorts ansiktsbehandling som ömma mödrar av det döda ytskiktet på huden.

4. När du säkrar brister väljer du en skuggning för vad du gömmer. Till exempel neutraliserar orangefärgade döljare något blå under ögonkretsen. En ouppdragna fördömare kramar rodnad. Tanken är att doldare går som neutralisatorer.

Fem. Oavsett möjligheten att du inte fick tillräcklig vila igår kväll väcker ingenting ett ansikte som en underbar kindskuggning. Kom ihåg att en grädde spolas med röda eller lila förslag. Blanda och minska i äpplen på dina kindar och sätt med lossat pulver.

Upphöra brister tidigare än de börjar

1. Avgränsa feldesign för ditt ansikte. Ta en gander på hur du håller telefonen, oavsett om du vilar mer på en funktion i ditt ansikte eller om du håller ditt huvud upp med en hand medan du sitter. Försök att undvika att göra det här.

2. Gå ren på motivationen. Kosmetika som används för att dölja hudutbrott tenderar att stoppa upp porerna och orsaka mer brister. Förnya användning av en concealer med ett sit-destroying segment som salicylisk frätande.

3. bryta ut? Använd en djupt renande slöja en gång i veckan för att befria dina porer och hud av förorenande influenser och döda porer och hudceller som kan stoppa upp porerna. Garantera att du ANSIKTSBEHANDLING STOCKHOLM använder bästa möjliga täckplåten för din hudvård.

Emphasiz

Be the first one to comment