Konkurrenskraftig tandläkarekostnad med protokollet "All-On-4"

Tripoto
Photo of Konkurrenskraftig tandläkarekostnad med protokollet "All-On-4" 1/1 by Henrietta Karlsson

Om du har förlorat en eller flera av dina ursprungliga tänder och funderar på att undersöka tandimplantat, så är det naturligtvis ett av dina främsta problem som tandläkaren kostar sannolikt att vara. Vi är vana vid idén att den mer sofistikerade och fördelaktiga en teknik, desto dyrare är den. Men med nyare implantatplaceringsprotokoll, nämligen "All-on-4", som gör det möjligt för kvalificerade och erfarna tandläkare att utföra oral rehabilitering i en enda operation och nästan alltid utan behov av bentransplantation, kan ingenting vara längre ifrån sanningen! "All-on-4" gör det möjligt för patienter att få en helt ny uppsättning av avtagbara, omedelbart funktionella och estetiska tänder på så lite som en enda dag och till en mycket minskad tandläkeskostnad! Här är hur...

All-on-4-kostnaden: Sofistikerade tandutbyteslösningar för mindre

När det gäller behandling av patienter tandläkare i göteborg som är edentösa (utan att ha en enda ursprunglig vuxen tand kvar) och nästan edentulous, kallar traditionella implantattekniker ofta för sex, åtta och till och med tio tandimplantat per käke för fullständig oral rehabilitering. Om du anser att en enda tandimplantat kostar i området 4 000 dollar, kan prislappen för båda käftarna bli en tung börda för patienten. Med behovet av många samråd, flera operationer och så många som 20 tandimplantat, kan den totala tandläkeskostnaden vara orimlig!

All-on-4, som namnet antyder, kräver bara fyra tänderimplantat per käke, oavsett hur många tänder patienten saknar. Detta minskar avsevärt tandläkeskostnaden. Men vad som gör en otrolig skillnad i hur mycket tid, energi och pengar som spenderas på oral rehabilitering är möjligheten att "All-on-4" nästan alltid undviker behovet av bentransplantation. ett förfarande som inte bara är smärtsamt och dyrt för patienten, men kräver månader av läkning innan tändernaimplantaten kan placeras. Med förmågan hos kvalificerade och erfarna tandläkare att kringgå bentransplantation kan hela proceduren avslutas på en enda dag, med en enda operation. och det sparar enormt på den totala kostnaden för tandläkare!

Sammanfattningsvis:

All-on-4-kostnaden medför behovet av en enda operation, vilket gör att din återhämtningstid och tandläkare kostar lägre än traditionella placeringsprotokoll.

Genombrott All-on-4-tekniken håller tandläkaren nere med att bara kräva fyra implantat, i stället för äldre metoder som kräver upp till 20 implantat för oral rehabilitering.

All-on-4 kräver nästan aldrig bentransplantation på förhand, vilket sparar patienter på tandläkarekostnad och ledig tid från jobbet, plus all den därmed sammanhängande smärtan och obehag.

Be the first one to comment