Möbelstil - Metall och glas matbord

Tripoto
Photo of Möbelstil - Metall och glas matbord by Jansson
Photo of Möbelstil - Metall och glas matbord 1/2 by Jansson
Hantverkare

Är du redo att byta till din matsal? Kanske det traditionella träbordet gör det bara inte för dig längre. Du vet att du inte hantverlare stockholm vill byta ut det med ett annat traditionellt träbord, men du kan vara lite osäker på vad du vill göra. Kanske är det dags att ta en titt på metall.

Medan många tror att metallmöbler är avsedda att vara ute på baksidan, finns det idag nya möbler av metall. Många av dessa är inomhus möbler som är extremt snygga bitar som kan ge en vacker touch till ditt hem.

En av de bästa platserna för dessa är matsalen. Något om ett metallbord, särskilt vackert designade järnbord, ger verkligen ett matsal en massiv närvaro. När människor går i rummet, kommer järnet, och det är böjningar och kurvor, att dra alla människors ögon.

Ännu bättre är att lägga till en metall- och glaskombination. Det finns ett antal metallbord som har en bas och ben som är gjorda av metall och sedan gör bordplattan ur glas. Det finns ett par anledningar att detta är så attraktivt.

Först när du har en glasplatta kan du se rätt men det och njut av bordets konstruktion från en annan vinkel. Ibland är det ganska fascinerande att kunna få en annan titt på hur bordet skapades av en hantverkare. Du kan bli förvånad över hur ofta människor flyttar sina tallrikar eller placemats för att ta en titt genom glaset vid bildandet av bordstyckena nedanför.

En annan sak du ska gilla om ett glasplatta till ett metallbord är hur det ändrar belysningen av rummet. Om du har ett rum som alltid verkar mörkt eller som om det är ett tätt utrymme, kommer du att älska ljusets effekt på bordet. När något ljus lyser i rummet, tar glasets övre del upp det. Nästan som en pärla som glimmar när ljuset träffar det, kommer du att se ljuset stråla ut från bordet. Detta kan verkligen lysa upp ett rum om du har överbelysning. Det kan också lägga till en romantisk känsla till ett rum om du har en ljus tänd middag.

Photo of Möbelstil - Metall och glas matbord 2/2 by Jansson

https://www.youtube.com/watch?v=x51zMg7roIs

Det finns ett par saker att tänka på om du funderar på en kombination av glas och metall. Du måste komma ihåg att skydda glaset. Det tar inte hantverkare stockholm mycket att skrapa eller till och med bryta glas. Medan det kommer att hålla upp till regelbunden användning, kan du ta några steg för att göra det längre. Användning av placemats och andra skyddande föremål innan några hårda betjäningsstycken sätts på bordet kommer att gå långt fram till detta ändamål. Om du har små, kanske du också vill vara försiktig när du lägger dem runt bordet, eftersom de är benägna att ta upp svåra saker, som silverpåsar, och slå andra saker med dem, som din bordplatta.

Be the first one to comment