Phil Devin Consultants Review - 6 måter å velge riktig eiendomsmegler på

Tripoto

Å få service av en eiendomsmegler er sterkt fordelaktig for deg når du kjøper eller selger en bolig. Imidlertid er hver agent forskjellig fra hverandre og å finne den som passer best for dine behov, vil ikke være en veldig enkel oppgave, men bekymre deg ikke mer siden denne artikkelen laget av Phil Devin Consultants vil tjene som en guide for å lete etter den rette agent for deg.

Å holde en pålitelig og god agent med deg, vil sikkert hjelpe deg med å oppnå de resultatene du søker. Det vil også være lettere for deg å forstå trinnene som er involvert i prosessen med kompetanse fra en agent, hvor han vil forklare alt for deg på den måten du lett kan forstå, og slik profesjonell kan ta vare på den tekniske, taktiske, og økonomiske aspekter inkludert i din eiendomsmegling innsats. Velg noen som er i stand til å håndtere inn og ut av boligmarkedet i ditt område også.

Sørg for gode oppføringer

Ved å søke etter riktig eiendomsmegler, gjør det til en vane å gjøre noen undersøkelser. Finn ut om agenten har et godt antall oppføringer i ditt nabolag, og om han også har vært involvert i ulike vellykkede eiendomsprosjekter fra mange kunder. Agenten må gi like muligheter og oppmerksomhet til alle sine klienter; ikke vær med noen som er veldig forutinntatt på hans beslutninger.

Merk ærlige henvisninger

Du kan få ærlige vurderinger og meninger fra personer du er i nærheten av som familiemedlemmer, venner og arbeidskamerater eller til og med fra nabo i mange år. Med sin tidligere erfaring fra en bestemt klient, er de klar over profesjonelle gode poeng og noen dårlige poeng også. Du bør bedre notere den typen informasjon og lage en liste over kandidatene som sannsynligvis vil bli din eiendomsmegler. Å ha disse notatene med deg kan hjelpe deg bedre å velge hvilken som er best for deg og dine eiendomsbehov.

Hvis du for tiden har en pålitelig eiendomsmegler med deg, men du vil snart flytte til et nytt sted, kan det være litt av et problem siden du ikke vil kunne få sin tjeneste og kontakte ham lenger for din fremtidige eiendomsproblemer. Men Phil Devin Consultants vil ikke at du skal bekymre deg for mye om denne saken, så gruppen foreslår at du spør din nåværende eiendomsmegler for henvisninger i stedet. Flertallet av eiendomsmeglere har mange tilkoblinger og nettverk i bransjen, og det er derfor mulig at de også er kunnskapsrike om andre gode agenter på forskjellige områder.

Lei en flyttespesialist

Hvis du flytter til et fjernt sted uten å anta hvem du skal ansette som eiendomsmegler, så få bedre service av en flyttingsekspert. Du kan avhenge av spesialisten siden han har et stort nettverk med tilknytning til agenter også i en bestemt region eller et land. Han har også tilgang til agentens ytelses- og produksjonsrapporter, slik at han kan hjelpe deg med å finne agenten som passer best for dine behov og bekymringer.

Lær om samfunnets lederskap

Noen som også bryr seg om hans nabolag kan være en fordel for deg når du planlegger å selge en eiendom innenfor dette området i fremtiden. Det ville være en bonus hvis agenten har et godt fellesskapsledelse også. Annet enn resultatnumrene, inkludere dette på listen over dine krav til din potensielle eiendomsmegler. Lær om agentens engasjement i samfunnet og om han hadde deltatt i lokale skoler, stigende bedrifter eller veldedige organisasjoner, eller gjort noen investeringer.

Finn de trekkene du foretrekker

Du vil være den som skal håndtere eiendomsmegler, så sørg for at han har de egenskapene du personlig foretrekker med en profesjonell. Lag en liste over kvaliteter du leter etter i en god eiendomsmegler. Dine synspunkter og meninger kan være forskjellige fra andre, så samsvar med egenskapene til agenten med dine personlige krav for å sikre et komfortabelt og profesjonelt forhold til profesjonelle.

Bekreft en oppdatert lisens

Eiendomsmegler må ha en lisens som er oppdatert. Aldri signere en kontrakt med en agent uten å sjekke først troverdigheten til hans lisens. Du kan gå til eiendomsavdelingen nettsted av staten din for å bekrefte om lisensen er aktuell.

Phil Devin Real Estate foreslår endelig å "stole på intuisjonen din, den ligger aldri." Stol på ditt første tarminstinkt, og hvis du føler at noe er galt med agenten, så ikke velg ham. Du bør ikke velge noen hvis du føler noen tvil om ham - uansett størrelsen på det. Å være i tvil er det første tegn på at du ikke er en kamp med agenten. "Vær forsiktig med hvem du stoler på. Salt og sukker er begge hvite. "

Be the first one to comment