Phil Devin Real Estate Review: Hur man väljer rätt fastighetsmäklare

Tripoto
Photo of Phil Devin Real Estate Review: Hur man väljer rätt fastighetsmäklare 1/1 by Calder Crouch

Det är viktigt att bättre förstå de rätta sätten på hur man hittar en bra fastighetsmäklare som köpare eller en säljare av en fastighet. Du kan möta särskilda problem med att söka allt som är relaterat till varje process som ingår i din fastighet venture utan en expert agent vid din sida. Agenten ansvarar för varje steg i hela processen och har förmågan att svara på tekniska, taktiska och finansiella frågor. Liknar Phil Devin av Phil Devin konsulter, anlita någon som kan ta itu med alla detaljer i bostadsmarknaden i ditt område.

Först är att avgöra om agenten har en hel del listor i ditt område. Naturligtvis, att hitta den expert som är bäst för dina behov kräver lite forskning på din sida också. Ta reda på om den professionella hade varit genom många kunder och om kunderna var nöjda med sin tjänst. Dessutom, få någon som gör lämpliga notering som har en ordentlig grund, inte bara för att en viss kund erbjuder mer till bordet än andra. Agenten får inte vara partisk mot andra kunder och bör ge lika möjligheter.

För det andra, få bra rekommendationer från dina kollegor, Familj, och vänner eller ens från dina grannar. Detta är en mycket vanlig strategi som i hög grad kan bidra till ditt sökande efter rätt fastighetsmäklare. Deras ärliga recensioner kan hjälpa dig att notera viktiga saker om en agent, och sedan välja en som uppfyller de flesta av dina krav enligt dina anteckningar. Om du har en familjemedlem eller en vän som är en agent och då kan du också prova sin tjänst om du tror starkt på att de kan ge det du behöver.

För det tredje, om du flyttar till en ny plats, skulle det vara omöjligt att komma i kontakt med din tidigare agent, så få hans eller hennes remiss istället. De yrkesverksamma har en viss typ av nätverk och anslutningar inom branschen så det är möjligt att de känner någon som kan hjälpa dig på din nya plats.

För det fjärde, anlita en omlokalisering specialist om det behövs. Om du planerar att flytta och du inte har någon bra information om någon fastighetsmäklare i området, sedan komma i kontakt med en expert som specialiserat sig på omlokalisering eftersom man arbetar med agenter från hela landet och har förmågan att leta efter en agent ' s perfor och produktionsrapporter. Med en omlokalisering specialist, har du en lättare tid att leta efter rätt fastighetsmäklare för dig som också passar med den typ av egendom du söker efter.

För det femte väljer en yrkesman som älskar sin gemenskap och har ett pålitligt samhälls ledarskap. Än prestanda numren, bör detta också inkluderas i sökningen. Hitta en professionell som investerat i området och har varit en del av lokala skolor, stigande företag, eller välgörenhetsorganisationer.

För det sjätte, skapa en lista över de kvaliteter du önskar från den professionella du anställer i att sälja eller köpa en fastighet. Tänk noga vad en "bra fastighetsmäklare" betyder för dig. Ditt perspektiv kan vara annorlunda än andra så att bara be bra agenter kanske inte är tillräckligt för dig i det långa loppet. Du bör ställa kvaliteter du föredrar själv eftersom du är den som kommer att ha att göra med experten. Gillar du någon som är etisk, som har den högsta försäljningsvolymen, eller någon med stor erfarenhet? Eller en professionell som tar ansvar för allt eller någon som kommer att lyssna på din alla bekymmer och arbeta saker tillsammans? Listan över frågor går på, alltså vara mer specifik för att hitta fastighetsmäklare för dig. Kom ihåg att du kommer att spendera månader tillsammans med agenten, vilket har en bra kamratskap med honom också har betydelse.

Slutligen, se till att agentens licens uppdateras. Phil Devin konsulter på fastigheter föreslår att kontrollera licensen ordentligt innan du skriver med en agent. Du kan besöka din statens fastighets avdelning webbplats för att bekräfta om licensen för en viss agent är aktuell.

Med nämnda riktlinjer ovan, Phil Devin fastigheter ser nu fram emot din noggrann urval av agenten du säkert litar. Skynda inte men var vaksam på att välja.

Be the first one to comment