South Bellmore Veterinary Group - Rokotteiden

Tripoto

Kouluttaa itseänne ja tietää vaihto ehtoja!

Eläin lääkintä yhteisössä on saatu räjähdys rokotus. On monia huolen aiheita, että tämä herättää.

Ovatko rokotteet tehokkaita?

Core Dog rokotteet tyypillisesti ovat parvovirus, penikka tauti, adenovirus, ja parainfluenza yhdistelmänä 4 in 1. Usein yksi tai useita kantoja leptospiroosi ovat myös ydin rokote.

Parainfluenza: suunniteltu suojaamaan yksi monista hengitystie taudin aiheuttajia, jotka edistävät Kennel yskä. Jos tämä rokotus on suojaava niin miksi sinun Vet tai lennolle laitos edellyttää eri rokote estää Kennel yskä? Rokote on tehoton sairauksien ehkäisemisessä. Sairaus, jos hankittu on tyypillisesti lievä ja usein itsestään rajoittava.

Penikka tauti, adenovirus ja parvovirus: Nämä ovat tuhoisia sairauksia ja rokotus ei tarjoa erinomaista koskemattomuutta. Nämä rokotukset ovat olleet elämän säästäjiä. Se ei tarkoita kuitenkaan, että ne on booustered joka vuosi, tai jopa kolmen vuoden välein. Monet eläin lääkärit kokevat, että jos he eivät lähetä muistutuksia rokotukset (vaikka tietäen, että ne ovat yli-rokottamalla), että ihmiset eivät tuo koiria vuosittain checkups. Päätämme uskoa Etelä Bellmore eläin lääkintä ryhmä, että Asiakkaamme ovat älykkäämpiä sitten, että ja että ne ovat pois tarjota paras ja turvallisin hoito heidän lemmikki

Pennut on boostered klo 8, 12, ja 16 viikkoa. Nyt kuluva on aika jahka meidän kärsivällinen aari enimmät altis jotta sairaus. Heidän suoja ansa äidin vasta-aineita on hiipumassa ja omia immuunijärjestelmä ei ole kehitetty. Ne olisi uudelleen boustered noin vuoden päässä lopullisesta pupy laukaus vahvistaa eläinten aikuisten koskemattomuutta. Tämä pöytä kirja tarjoaa pitkän aika välin immuniteetti. Täysikasvuisia eläimiä, jotka ovat saaneet tämän rokotteen protokolla on suojattu mielipiteemme elämän eläimen (Hei kun on viimeinen kerta kun meni lääkärille rokotteen tehoste rokotus ja sinun elinajanodote on 75 vuotta!) Myöhemmät vastuut näitä viruksia yleensä johtaa kliinisesti lievä sairaus tai ei ole sairaus ollenkaan. Voitaisiin harkita rebootering puoli välissä elämää noin 5 vuotiaille, jos ne ovat epämiellyttäviä koskaan rokottamalla uudelleen. Mielestämme vaarat ovat suuremmat kuin riskit rokottaminen useammin sitten tämä. Katso alla "vaarat rokote"

Leptospiroosi: on hundres serovars ja leptospiroosi sekä rokottaminen yhden serovar ei välttämättä suojaa toisia vastaan. Se on kin tarttuva jotta ihmiset polveutua heidän lemmikki tokko infektoida rastas infektoida virtsa. Leptospira-organismit suosivat lämpimiä, kosteaa, emäksistä ympäristöä. He aari enemmän uskottava jotta olla perustaa kotona seisova eli hitaasti ehdottaen kyyneltyä. Letopospirosis on bakteereja ei virus ja bakteeri rokotukset eivät tarjoa pitkän aika välin immuniteetti. Tokko te päättää että sinun koira has jalo alttiiksipano jotta nyt kuluva bakteeri niin muodoin te raivo kehua vuotuinen. Jotkut ovat ehdottaneet, että suojaava immuniteetti leptospiroosi on vielä vähemmän kuin yksi vuosi. Anecdotally, leptospiroosi rokote tiedetään aiheuttavan yleisimpiä ja väkivaltaisia reaktioita ja ottaen huomioon, että paitsi äärimmäisissä olosuhteissa hyödyt mielestämme eivät ylitä riskejä. Kaventaa sinun hellitellä ' asettua yhteyteen avulla jyrsijä väestö ja kaventaa sinun hellitellä ' alttiiksipano jotta seisova kyyneltyä eli tulva maaperä jotta minimoida satunnainen-lta infektio. Jos on tiedossa puhkeamisen omalla alueella voi uudelleen harkita. Emme käytä tätä rokotusta omissa lemmikki ja harvoin suositella sitä meidän potilaille.

Lymen: vain harkita voimakkaasti endeemisiä alueilla. Keskity rasti ehkäisy ja poisto (punkit on liitettävä 12-24 tuntia ennen infektio tapahtuu). Ruudullinen sinun koira kahdesti aika ajaksi käydä aikana käydä meri EON. Lymen on bakterein kuten lepto joten koskemattomuus on katoavais (alle vuosi). On raportoitu Lymen nefriitti, tai munuaisten vajaatoiminta aiheuttama rokotus. Nämä kertomukset on sittemmin suurelta osin diskontattu. Emme koskaan rokottaa Lymen meidän käytäntöjä, ellei asiakas vaatii sitä, koska ne olosuhteet.

Giardia: Älä käytä... ei toimi

Silsa: Älä käytä ei toimi

Borcatella: lyhyellä aika välillä immuniteetti ja niin monet organismit edistävät Kennel yskä tehoa vaikea mitata. Sairaus, jos sopimus on tyypillisesti lievä. Voi käyttää säästeliäästi, jos vaaditaan lennolle Kennel.

Raivo tauti: lähes 100% kohtalokas sairaus, jos sopimus. Rokote on tehokas. Sopimus sairaus on purrut Rabid eläin. Transmissable ihmisille. Valtion lakeja vaatia meitä Booster 3 vuoden välein, vaikka koskemattomuus on varmasti paljon kauemmin kuin tämä. Ikävä kyllä, kotona enimmät esimerkki hellitellä omistaja aari tarvittaessa jotta harjoittaa juhla-oikeus.

Coronavirus: ei tarvita, ei suositella

Kissan rokotus

tyypillinen 3/1 kissoille annettu rokote sisältää

Panleukopenia: erittäin tehokas rokote... tappava tauti, jos kiinni ja erittäin tarttuva. Cats pitäisi olla boostered aikaa 8, 12 ja 16 työviikko niin muodoin boostered aikaa ikä ja ei koskaan jälleen (erikoisen by sisä-katti).

Calicivirus ja virusperäinen rhinotracheitis: Nämä ovat tyypillisesti panleukopenia rokote joten jos haluat antaa panleukupe

FIP: Älä anna. Ei mitään

Giardia: Älä anna ei mitään

FeLV: Deadly tauti ja tehokas rokote... mutta kissan on tultava kosketuksiin FeLV positiivisen kissan kanssa. Käytä vain ei-liitännäisrokotetta. Rokotus aikaa 12 ja 16 työviikko ja niin muodoin aikaa ikä ajaksi avo-cats ainoa eli cats sisäpuolella koti-että has ehdoton katti

Klamydia: Älä anna.. ei mitään mahdollisesti vaarallista

Be the first one to comment