South Bellmore Veterinary Group - Våre leger

Tripoto

Vi tar stolthet i å tilby de beste medisinske tjenestene tilgjengelig til kjæledyr.

Dr. Robert Foley

Dr. Foley deltok Cornell University's School of Agriculture og biovitenskap, hvor han først møtte sin venn, Dr. Michael Ferber. Dr. Foley uteksaminert i 1992 og bodde i Ithaca etter eksamen fortsette å arbeide i Dr. Alan Nixons laboratorium på NYS universitet av Veterinary medisin. Sammen studerte de effekten av chondrocyte implantion å behandle osteoarthritis og osteochondritis dissecans (OCD) lesjoner i hester. I 1994, ble Dr. Foley akseptert i NYS College of Verterinary Medicine ved Cornell University.

Dr.'s Ferber og Foley yrke på veterinær skolen og ble romkamerater. Dr. Foley uteksaminert i 1998 og flyttet til Brooklyn, NY der han trente i to år. Senere Dr. Ferber invitert Dr. Foley å komme jobbe med ham på sin familie-eid praksis, The North Shore Animal Hospital, i Bayside, Queens, og to ble gjenforent en siste gang. Etter to år ble Dr. Foley partner i gruppen. Gruppen besluttet å åpne opp en ny praksis sammen på Long Island. Dr. Foley inntok en ledende rolle i regi og voksende denne praksisen som ble South Bellmore Veterinary Group. Over tid praksis outgrew sine opprinnelige fotavtrykk og driver i dag som en vakker, multi lege, 5000 kvadratfot, state-of-the art, fullt fungerende dyr sykehus.

Dr. Foley fortsetter sin rolle som direktør for medisin og kirurgi i praksis i dag. Hans bestemte interesser inkluderer Dermatologi, bløtvev og ophthalmica kirurgi. Dr. Foley er opptatt av å utdanne sine klienter på saker som over vaksinasjon og farene ved tidlig spay og neuter slik at de kan bli aktive beslutningstakere i egne kjæledyr omsorg. Sitt syn på dette temaet og mange andre emner kan bli funnet på hans blogg www.angryvet.com.

Dr. Michael Ferber

er utdannet ved Cornell University (klasse 1991) og The NYSCVM-Cornell University (1996). Han er den tredje generasjonen av Cornell veterinærer i Ferber familien. Han er vår nåværende sjef for kirurgi.

Dr. Michael liker å tilbringe tid med kona Fran, hans to vakre jenter Maddie og Alex, og hunden Bailey. Han liker jiujitsu og snekring på fritiden. Hans veterinær interesser inkluderer rekonstruktiv kne og øre kirurgi.

Dr. Jenna Dale

Dr. Dale med Sør Bellmore Veterinary gruppen som en knytte veterinær i August. Hun vokste opp i Norfolk, MA har alltid hatt en kjærlighet til dyrene. Dr. Dale flyttet til Long Island å være nærmere sin manns familie. På den tiden begynte hun å arbeide en tekniker her på SBVG før på veterinary school på Mississippi State (klasse av 2015). Under veterinær skole reiste Dr. Dale til Sør-Afrika for å gjøre dyreliv medisin. Hun har også jobbet tett med mange dyrehager og eksotiske. Hun var heldig å extern med et bord sertifisert hudlege for å få kompetanse på vanlige hudsykdommer. Under veterinær skolen ble hun tatt opp en kirurgisk externship ved Tufts University, tillater henne å få verdifulle kirurgiske ferdigheter. Hennes interesser inkluderer kirurgi, ernæring, onkologi og eksotiske dyr medisin. Når Dr. Dale ikke er på arbeidet, liker hun å tilbringe tid med sin mann og to unge gutter, reise og yoga. Hun har to hunder, en mutt og en Shiba Inu og håper å legge til en kattunge til familien snart! Hun er glade for å være del av SBVG familien.

På Sør Bellmore Veterinary Group omsorg vi for din pets som om de var våre egne.

Be the first one to comment