Til bolig- & livsstilsmesse i København

Tripoto
8th Jul 2017

I Juli var jeg forbi en fantastisk bolig- og livsstilsmesse i København, og som altid er jeg overrasket over de mange forskellige muligheder man har for at indrette sit hjem. 

Til dem af jer som ikke ved det, så går jeg meget op i boligindretning, da jeg mener mit hjem er en afspejlning af, hvem jeg er som person. Derfor finder du i både mit hjem og sommerhus mange forskellige udtryk, der er med til at danne et unikt og hyggeligt miljø at opholde sig i.

Til messen blev jeg bl.a. præsenteret for mange forskellige lamper af velkendte designer brands, herunder: Bestlite, Lampe Gras, Luceplan, Le Klint, Flos, Tom Dixon, Foscarini, Lightyears, Muuto, Gubi og Tom Rossau. 

Nogle af de bedste populære og velkendte lampeserier fra disse brands er bl.a. Artemide Tolomeo, Flos 2097 Pendlen, Foscarini Caboche, Gubi Multi-Lite Pendlen, Kaiser Idell, Lampe Gras 222, Lampe Gras 302, Le Klint Carronade, Luceplan Hope, Secto Octo 4240 og Tom Dixon Beat. 

På trods af alle de fantastiske brands og forskellige lampeserier, så var der alligevel to lamper, der i min optik skilte sig ud fra mængden. Nemlig Bestlite BL2 og BL3 i messing og porcelæn.

Bestlite BL2 i messing og porcelæn er en fantastisk romantisk bordlampe, der passer perfekt ind i hjem med et lidt "ældre" udtryk. Kombinationen af porcelæn og messing giver mig en følelse af, at jeg er taget tilbage i tiden, og jeg føler at det er et produkt, som snildt kunne have befundet sig mine bedsteforældres hjem. Du kan se fine borldlampe herunder:

Photo of Til bolig- & livsstilsmesse i København 1/2 by Dave
Bestlite BL2 bordlampe - Messing & Porcelæn

Dens storebror Bestlite BL3 gulvlampe i messing og porcelæn er lige så fantastisk, da den har nøjagtig samme design. Har man først købt den ene, så bliver man også nød til at have den anden. Standerlampen fra Bestlite går hånd i hånd med både deres bordlampe og væglampe. Se lampen herunder:

Photo of Til bolig- & livsstilsmesse i København 2/2 by Dave
Bestlite BL3 Gulvlampe - Messing & Porcelæn

Det lidt gammeldags design gør dem perfekte til mit sommerhus, hvor jeg går efter et lidt old fashioned romantisk udtryk. Det første jeg gjorde efter, at jeg kom hjem fra messen, var at hoppe online og købe de to formidable lamper fra Bestlite. Selvom jeg fik et godt tilbud på Luksuslamper, så var der desværre ikke nok til at købe BL5 væglampen, så det må blive næste år. :-)

Be the first one to comment