Vad är en bubbelflaskan och hur använder jag en

Tripoto

Cannabis rökning tillbehör som bongs, bubblers och andra typer av rör kan fritids användare att experimentera med nya sätt att njuta av deras favorit drog samtidigt hjälpa patienter att hitta de bästa administreringsvägarna som att passa deras behov.

Bubblers är en mycket populär del av utrustningen. Att kombinera bärbarhet och välbefinnande-av-använda av ett vanligt glas-rör med slät rökning erfarenhet av en bong, är bubblers snabbt på att bli en krampa rökning utrustning för rec användare och patienter både.

CBD Olja

BUBBELFLASKAN GRUNDERNA

Bubblers liknar bongs i att båda är en typ av vattenledning. I själva verket är bubblers ungefär som en korsning mellan en traditionell glas pipa och en vanlig vattenledning. De använder både vatten och en infiltration system att filtrera rök och skapa mjuk, len träffar som du förväntar dig från en bong.

Dock när det gäller form och storlek, bubblers vanligtvis mer liknar rör, vilket betyder att de är vanligtvis mindre än en vanlig bong och också inte kan tas isär för enkel rengöring.

Bubblers har vanligtvis ett munstycke, en skål och ibland ett carb hål, precis som en vanlig torrörsventilen. Stammen byggt runt skålen görs dock att hålla en liten mängd vatten, som filtrerar och kyler din rök innan du andas in den. Detta gör för slät, ren träffar.

HUR MAN ANVÄNDER EN BUBBELFLASKAN

Det är enkelt att använda en bubbelflaskan. Börja med att fylla vattenbehållaren med lite kallt vatten (kallare, mjukare dina träffar). Sedan slipa upp vissa ogräs som du skulle för en regelbunden bong hit och packa det i skål lappa. Om din bubbelflaskan har en carb, täcka den med ditt finger eller tumme och Lägg din mun över munstycket.

Nu tänder din skål och rita röken försiktigt men konsekvent in i kammaren och inhalera. Ta bort tummen eller ett finger från carb och sedan fortsätta att andas in resten av röken från kammaren.

FÖRDELARNA MED ATT ANVÄNDA EN BUBBELFLASKAN

Det finns några mycket tydliga fördelar med att använda bubbelflaskan.

Först av allt, om du gillar rökning med en bong, är en bubbelflaskan ett perfekt sätt att ta din favorit rökning mekanism in på vägen. Plus ger de smidig träffar som gör för en mycket roligare rökning erfarenhet.

Bubblers i huvudsak sammanföra bekvämlighet och enkel användning av ett vanligt glas-rör med slät rökning erfarenhet av en bong. De är lätta, hållbara och lätta att hantera, särskilt för oerfarna rökare som inte kanske är bekanta med hur man använder en bong.

NACKDELAR MED ATT ANVÄNDA EN BUBBELFLASKAN

Bubblers har också sina nackdelar.

Största nackdelen med att använda bubblers är förmodligen att de inte kan rengöras som enkelt och noggrant som en bong. Detta är främst på grund av att de är gjorda av en solid glasbit som inte kan tas isär. De behöver också rengöras oftare.

Bubblers också inte är så anpassningsbara som bongs. Bong användare har lyxen att smycka ut sina pjäser med nya tillbehör som nya skål bitar och mer. Eftersom bubblers är gjorda av en glasbit med ingen flyttbara bitar, finns det inga riktiga sätt att anpassa dem.

Slutligen, Bubblers har mindre skålar och tenderar att bränna snabbare än bongs. Även detta är bra för att ha en snabb, smidig rök på språng, gör detta inte dem så behagligt när rökning i en grupp.

Be the first one to comment