Vad är en ögonfrans hiss

Tripoto

En ögonfrans hiss är för närvarande trend bland kändisar och icke-kändisar

Vill du att fluttery fringe som framhäver dina ögon precis som Kyra Sedgwicks eller Kim Kardashian's? En ögonfrans hiss kommer att göra det åt dig: lägga till att curl och klarhet till dina naturliga fransar som kan pågå upp till 8 veckor! Detta är till skillnad från ögonfransförlängning eller använda ögonfransböjare och mascara-det är en prisvärd och varaktig behandling utan underhåll!

Vad är en ögonfrans hiss?

Det är en gammal perming teknik, men revolutionerade de åren. Numera använder de kisel kuddar istället för perm stavar att lyfta, förlänga och böja dina naturliga fransar. Dessutom kan det förbättras med hjälp av färgtoner som efterlämnar mascaran.

ansiktsbehandlingistockholm

Gör proceduren ont?

Det är en smärtfri procedur. Dina ögon kommer att vara stängd under ögonfrans lift behandling, och det tar inte alltför lång tid för dig att blunda för att känna sig obekväma. Förfarandet är säkert, eftersom dina fransar lyfts använder specialformade kuddar innan Behandlingsprodukterna tillämpas.

För att garantera din säkerhet, vara säker på att ha dina fransar som utförs av skickliga yrkesmän. Uptown Laser är en framstående skönhetsspa som specialiserar sig på ögonfrans hissar och andra hudbehandlingar och vänder sig till kunder norr om Toronto, i Aurora, York-regionen.

Hur lång tid tar det för en ögonfrans lyft?

Behandlingen görs oftast i 45 minuter till en timme, och det beror på längd och typ av dina ögonfransar. Men du skulle bli förvånad att resultaten kan pågå upp till 8 veckor. Du kan ha som elegant, storögda ser utan att spendera alltför mycket tid går till spa för att ha det redone.

Kan jag fortfarande ha proceduren även om jag bära kontaktlinser?

Du kan definitivt ha en ögonfrans lyft även om du bär kontaktlinser. Dock måste du ta bort dem tillfälligt under förfarandet, eftersom du kommer att ha ögonen stängda hela behandling.

Kan jag bära smink efter en ögonfrans hiss?

Du kan, men det är bättre om du lämnar dina ögonfransar orört i minst 24 timmar efter förfarandet hiss. Behandling redan kan ge att kar-lash-ian utseende, men du kan fortfarande sätta en icke-vattentät mascara för en fylligare effekt. Var noga med att använda icke-vattentät mascara, som vattentät mascaror försvaga hissen och kan skada dina fransar.

Kan jag rengöra mina ögon efter en ögonfrans hiss?

Ja, du kan. Det är dock lämpligt för dig att vänta i minst 24 timmar efter ingreppet innan du rengör dina ögon. Dessutom måste du göra det försiktigt med milda rengörande produkter.

Har jag råd med det?

Visst kan du! En ögonfrans hiss är mycket prisvärd. Om du i Aurora, York Region eller norra Toronto, erbjuder Uptown Laser sina kunder en förstklassig ögonfrans lyft behandling för endast $80. Detta är definitivt en hel del för att ha det strålande look som varar under en lång tid, utan eftervård. Boka ett möte med dem och upplev specialiserade ögonfrans hiss till ett bra pris.

Skäm bort dig själv och dina nära och kära med en ögonfrans lyft denna semester! Har en ögonfrans lyft och få det strålande, elegant look som varar i 8 veckor, utan underhåll!

Be the first one to comment