Varför är det bra att köpa t.ex olåst iphone 4s till salu billigt?

Tripoto

Vad är renoverade telefoner?

Det finns många som skulle vara skeptiska till själva begreppet att köpa en "renoverad" telefon. Tekniskt sett är renoverade telefoner som använts i några månader mem skickas tillbaka inom en månad eller två till tillverkaren. Den främsta orsaken till returen av sådana produkter är små defekter, brister, fläckar eller repor som behöver repareras, omprövas, eller för att säljas igen. Men de måste uppfylla obligatoriska kravet att de överensstämmer med minimikravet för optimal prestanda. Kategorin inkluderar alla typer av telefoner direkt från Galaxy S6 till iPhone 5S. När det gäller var att få tag på dessa finns ett antal butiker som olåst iphone 4s till salu billigt också erbjuder iPhone skärmbyte i Landskrona eller mobil upplåsnings tjänster som erbjuder renoverade mobiltelefoner av denna typ.

Varför köpa en sådan telefon är en bra idé?

Men den största frågan är varför ska du gå till en renoverad telefon, och om inte så varför så många går i denna riktning med sådan entusiasm. Här är några saker som kan fungera till förmån för detta argument:

1. Den stora rabatt: Medan en ny ur lådan nya iPhone 6 (16 GB), köpt från officiella butiken kostar ca 5000 kr , en reparerad ett, med en mindre korrigerande ofullkomlighet, bara kostar 2999 kr.

2. Garanti: De flesta tjänsteleverantörer erbjuder en garanti för en lång tid på alla renoverade mobiltelefoner, som säljs i sådana affärer. De erbjuder också en 30 dagars öppet köp, där kan du ge tillbaka objektet och få dina pengar tillbaka, i händelse av att du upptäcker något felaktigt. Garantin och erbjudandet gör att det är så mycket mer prisvärt.

3. Garannti. Få lugn och frid och om något går fel så har du garanti kvar

För mer besök här: -Telefon reparation butik

Be the first one to comment