Varför visas inte vi i Google Maps?

Tripoto

Lokal SEO hjälper dig att begränsa dig till en mer riktade publik, minska din konkurrens och minska kostnaderna för dina sökord. Det ger också möjlighet att rangordna högst upp på sidan - i Google Maps - för nyckelord som du annars inte skulle ranka för.

Allt detta gör lokala SEO en stor sak för advokater som arbetar i ett av de mest konkurrenskraftiga sökmiljöerna. Om ditt företag inte visas i Google Maps för lokala sökningar, vill du vara - och här är vad du behöver göra:

Tre steg för att dyka upp i Google Maps

Google Maps resultat - Portsmouth advokater Det finns två viktiga saker som Google vill veta innan det visar ett lokalt företag i kartmatningen. För det första om du är ett legitimt advokatbyrå och för det andra att du är relevant för sökandens fråga.

Det innebär att du har din företagsinformation på tre nyckelområden: Google My Business, din webbplats och relevanta tredje parts webbplatser. Det här är de tre områden vi ska fokusera på idag.

# 1 Google My Business

Nyckeln till att visas i Google Maps för lokala sökningar är ditt Google My Business-konto. Det är här sökmotorn får all information om ditt företag från och det tycker om att se en fullständig profil.

Google vill visa information till användare som hjälper dem att engagera sig i din notering - t.ex.: öppettider, vilket kan uppmana människor att ringa till din advokat eller besöka före stängningstiden. Google prioriterar listor som tillhandahåller denna typ av information så var noga med att fylla i din företagsinformation i sin helhet.

Noggrannhet är också viktigt med ditt Google My Business-konto (GMB).

Se till att din adress är 100% korrekt

Verifiera din plats i Google Maps

Ange stad, ort etc. som du riktar in i titeln på din GMB-målsida

Välj de GMB-kategorier som är mest relevanta för dina tjänster

Till exempel, om ditt företag specialiserar sig på personskador, kanske du vill välja personskadejurist som din primära kategori.

Du kan lägga till upp till tio kategorier totalt för att hjälpa Google att matcha ditt advokatbyrå med lokala sökningar. Klicka bara på Lägg till en annan kategori och använd sedan när du är klar.

Därefter vill du ge så mycket ytterligare information om ditt företag som möjligt. Vi nämnde öppettider tidigare och det är viktigt att du fyller ut dessa korrekt. Även om du tar samtal 24/7 vill Google veta vilka timmar människor fysiskt kan gå igenom dina dörrar och prata med någon.

Då har vi alla viktiga telefonnummer. Det här är enkelt om du bara arbetar på en plats, men många advokater har flera grenar / kontor som måste listas i Google Maps. Om så är fallet, använd lokala nummer för varje plats, i stället för ditt huvudkontor eller ett nationellt nummer.

Slutligen bör vi prata om bilder. Som advokater är målet att försäkra människor om att du är ett pålitligt, professionellt företag. Visa utsidan av ditt kontor med ditt tecken i skottet. För inredning, försök att skapa en välkomnande känsla - till exempel: En klient får en kopp te när de sätter sig ner och pratar med en av dina advokater.

Dessa bilder är ofta det första intrycket som människor får av ditt firma från Google Maps. Låt dem räkna.

# 2 Lokal SEO på plats

Det finns mycket mer att optimera din webbplats för Google Maps och lokal SEO, i allmänhet än vad du kan förvänta dig. Det första du behöver är att se till att du har en dedikerad kontaktsida med exakt samma adress och annan kontaktinformation som den visas på ditt GMB-konto.

Det här är en av de kontroller som Google kör. Om din GMB-adress använder förkortningen "St" istället för "Street", håll då fast vid det här med alla dina adresser över hela webben. Ditt företagsnamn, adress och telefonnummer (NAP) måste vara 100% konsekvent överallt.

Sökmotoroptimering

Om ditt företag har flera företagsorter, vill du ha en separat sida för varje adress med platsnamnet i webbadressen och relevant NAP-info. Du måste länka dessa platssidor från var och en av de platser du har ställt in i GMB. Om du bara har en plats, länkar du helt enkelt till din hemsida.

Det är bara nödvändiga saker som ska visas i Google Maps, men det finns många fler steg du borde ta:

Bädda in Google Maps på din webbplats

Inkludera dina platser i sidtitlar och rubriker

Använd din plats (er) som nyckelord i ditt blogginnehåll

Använd din plats (er) i ankaretext för intern länkning

Få ditt företag nämnt i lokala publikationer (citat)

Skapa en profil av positiva recensioner på Google och andra källor från tredje part

Använd schemaläggning för att verifiera din plats

Se till att din webbplats är snabb och optimerad för mobilen

Vi har inte tid att gå igenom alla tekniska steg i lokal SEO idag och många överlappar varandra med traditionell SEO. Om du vill ha en fördjupad förklaring, kontakta oss på sociala medier eller fyll i formuläret längst ned på den här sidan.

# 3 Off-site lokal SEO

Det finns två viktiga viktiga SEO-nödvändigheter för att få dig själv i Google Maps: kundrecensioner och katalognotering på webbplatser från tredje part.

Be the first one to comment